Vandut de liki24.ro
Amidon de Tapioca Bio, 250 g, Niavis Proprietati: - Amidonul de Tapioca, obtinut din radacinile plantei de manioc, cu o consistenta fina, a unei pudre albe, inlocuieste cu usurinta amidonul de porumb; - se foloseste ca aditiv la prepararea painii, a deserturilor si cremelor vegane. Mod de utilizare: Pentru paine, se recomanda folosirea in raport de 1/5 amidon de tapioca la 4/5 faina. Pentru patiserie, se recomanda folosirea in raport de 1/3 amidon de tapioca la 2/3 faina. Pentru ingrosarea supelor, cremelor sau la pentru prepararea deserturilor, se recomanda diluarea intr-un lichid rece inainte de incorporarea in preparat. Ingrediente: 100% amidon de tapioca* *Ingredient provenit din agricultura ecologica. Informatii nutritionale: Energie............ 1498.0kj/358.0kcal Grasimi............0.02g din care grasimi saturate ......0.01g Glucide.........88.7g din care zaharuri ...................3.4g Fibre ................0.9g Proteine............0.2g Sare.................0.01g Prezentare: 250 g
Pret:
Comerciant: Liki24.ro
Brand: Niavis