Vandut de obio.ro
Anghinare la gratar in ulei, bio, 190g, Biona Anghinarele la gratar in ulei sunt pline de aroma, d elicios de fragede si condimentate la perfectiune. Cultivate ecologic in Italia, sunt prajite la gratar si marinate in cel mai bun ulei italian pentru o aroma optima. Combinate cu masline si ardei la gratar, Anghinarele Biona sunt un deliciu ca topping pentru focaccia - sau adaugate in orice salata. Sunt minunate si intr-un risotto aromat „trifolati”; pur si simplu le feliati subtire, adaugati dovlecei si amestecati-le cu orez arborio fiert, o lamaie si putina menta. Ingrediente: anghinare* 56.1%, ulei de Floarea Soarelui* 33.6%, ulei de masline extravirgin* 8.5%, sare, usturoi*, otet de vin*, patrunjel*, busuioc*, ardei iute*. *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1654kj / 402kcal Grasimi: 42g din care saturate 5.2g Carbohidrati: 1.9g din care zaharuri 0.6g Fibre: 4.9g Proteine: 1.7g Saruri: 1.6g Conditii de pastrare: Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 10 zile. Produs certificat ecologic Agricultura UE/non-UE Gramaj: 190g
Pret:
Comerciant: Obio.ro
Brand: Biona