Kit bere Georges Beer IPA pentru 5 L (include malt)

Vandut de fermier.ro

Detalii:

Kit bere Georges Beer IPA pentru 5 L (include malt). Bere IPA – cunoscută pentru gustul intens amărui datorat hameiului prezent în cantitate mai mare, care îi conferă note de citrice și de rășină. A.) Recomandări înainte de folosire: – toate componentele kitului de bere trebuie spălate bine înainte de folosire – cu ajutorul malțul din kit se pot face aproximativ 5 Litri de bere, adică 15 sticle de 330 ml sau 10 sticle de 500 ml. Fiți siguri că aveți un număr suficient de sticle; – folosiți numai sticle de bere la care se pot utiliza capsele de bere din kit. B.) Pregătirea vasului de fermentare: – robinetul se montează cu garnitura în exterior; – piulița robinetului (cu sistemul antisediment) va fi orientată cu decuparea în sus; – montarea se va face inșurubând robinetul în piuliță; – supapa numită și Air-Lock se montează în capacul vasului de fermentare. În ea se pune apă până la nivelul marcat. Apa se va schimba la 2-3 zile – pe exteriorul vasului de fermentare se aplică termometrul tip bandă. C.) Prepararea berii: – separați plicul cu drojdie de pachetul cu malț; – introduceți punga în apă fierbinte / clocotită timp de 10 minute; – se toarnă conținutul pungii în vasul de fermentare și se adaugă 500 ml de apă fierbinte (60°- 70°C); – amestecați 2 – 3 minute; – completați până la 5 litri cu apă rece și amestecați; – odată ce temperatura ajunge la 22°C, presărați drojdia pe suprafață si amestecați timp de 30 de secunde; – ATENTIE: la o temperatura de peste 26°C, drojdia se degradeaza si nu mai fermenteaza. La temperaturi de sub 16°C, fermentația poate demara cu dificultate. – acoperiți vasul de fermentare cu capacul, introduceți supapa Air-Lock care să conțină apă până la semn; – dupa cateva ore, (pana la 48 de ore) apariția bulelor în Air-Lock ne arată că fermentația a început; – fermentația este terminată când nu mai apar bule în Air-Lock, adică după aprox. 5-8 zile, la o temperatură constantă de 18-24°C. Atunci berea este gata de îmbuteliere. – ATENTIE: sticlele trebuie să fie spălate și uscate !!! – înainte de îmbuteliere îndepărtați Air-Lock-ul – îmbuteliați în sticle folosind robinetul vasului. Umpleți sticlele până la 2-3 cm sub buza sticlei – adăugați în fiecare sticlă zahăr cu dozatorul de zahăr. Dozatoarele de zahăr sunt: cel mic pentru sticla de 330 ml, cel mijlociu pentru sticla de 500 ml, iar cel mare pentru sticla de 750 ml. – zahărul adăugat va fermenta în sticla inchisă, carbonatând berea – aplicați capsa folosind capsatorul din kit și un ciocan de plastic.

Pret:

141.80 RON


Other details:

Comerciant: Fermier.ro
Brand: Georges Beer

De la Același Comerciant