Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali

Vandut de obio.ro

Detalii:

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute. 5g (continutul unui plic) =  pentru 2 kg de legume Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici. *din agricultura ecologica Mod de preparare:   Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos. Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri. Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer. Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei. Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele. Valori nutritionale per 100g : Energie: 1530 kj / 360 kcal Grasimi:

Pret:

24.98 RON


Other details:

Comerciant: Obio.ro
Brand: Nat-ali

De la Același Comerciant