Vandut de obio.ro
Grasime de cacao criollo bio 250g Obio Grasimea de cacao este produsa prin macinarea boabelor de cacao. In timpul macinarii, grasimea naturala de cacao din boabe se topeste si se produce sub forma de napolitana. Grasimea de cacao poate fi consumata, avand un gust placut de ciocolata. Grasimea de cacao Obio poate oferi un gust delicios smoothie-urilor, deserturilor, inghetatei, prajiturilor, etc . Se poate folosi de asemenea si extern, pentru piele. Se potriveste oricarui tip de retete si este usor de utilizat. Fiind o grasime foarte stabila, grasimea de cacao Obio contine antioxidanti naturali care pot opri rancezirea si ii confera o durata de pastrare de doi pana la cinci ani. Grasimea de cacao are o textura fina, un parfum dulce si proprietati emoliente, si este utilizat pe scara larga ca ingredient in produse cosmetice si de ingrijire a pielii cum ar fi sapunuri si lotiuni. Ingrediente: 100% grasime de cacao* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 3689Kj/ 897Kcal Grasimi: 99.7g din care saturate 62.7 Carbohidrati:
Pret:
Comerciant: Obio.ro
Brand: Obio