Vandut de obio.ro
Masa de cacao bio 250g Obio Masa de cacao se produce prin macinarea boabelor de cacao. In timpul macinarii, grasimea de cacao naturala din boabe se topeste, iar boabele de cacao devin o pasta, numita masa de cacao. Masa de cacao poate deveni treptat solida dupa macinarea la temperatura camerei. Masa de cacao este materia prima utilizata pentru fabricarea ciocolatei, grasimii de cacao, pudrei de cacao si a tuturor celorlalte produse din ciocolata. Va puteti bucura de masa de cacao Obio pur si simplu, aceasta fiind ciocolata neindulcita! Pe langa faptul ca poate fi consumata direct, se poate adauga si la micul dejun. Poate fi combinata cu nectar de agave sau alt indulcitor. Poate fi macinata si adaugata in inghetata raw sub forma de fulgi de ciocolata, sau puteti c rea o tableta de ciocolata raw. Ingrediente: 100% masa de cacao* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 2423Kj/ 588Kcal Grasimi: 51.6g din care saturate 32.3g Carbohidrati: 4.7g din care zaharuri
Pret:
Comerciant: Obio.ro
Brand: Obio